Te słodkie ciasteczka przyrządzane są głównie z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów. Można je przekładać kremami, dekorować lukrem itp.
Chcę zarekomendować je Wam jako ciekawą pozycję w weselnym menu, na przyjęciu z okazji Chrztu lub urodzin dziecka albo jaka piękną dekorację i zwieńczenie deseru, tortu itp. Przemawiają za tym nie tylko walory smakowe, ale przede wszystkim wizualne.
Zamiast męczyć się z długotrwałym przygotowaniem i suszeniem migdałowych ,,placuszków" sięgnijcie po gotowe korpusy, które sami wypełnicie ulubionem kremem, ganaszem lub konfiturką.
Niektóre cukiernie wykonują zamówienia indywidualne w Państwa ulubionych kolorach.
Cena za komplet gotowy do złożenia 1,20 (0,60zł/szt) .
http://www.tort-24.pl/pl/p/MACAROON-Korpusy/270http://www.tort-24.pl/pl/p/MACAROON-Korpusy/270
http://www.tort-24.pl/pl/p/MACAROON-Korpusy/270
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz